Rólunk

Bérel

Könnyűvé teszi egy dedikált Xamarin programozó bérlését ban ben Magyarország


Egy dedikált Xamarin programozó megtalálása és megtartása meglehetősen kihívást jelenthet egyes vállalatok számára. Nem nekünk. Szigorú bérleti folyamattal rendelkezünk a Xamarin fejlesztők ban ben Magyarország megfelelő megjelenítéséhez. Elméleti tesztjeinken túlmenően a tehetségeknek gyakorlati és gyakorlati Xamarin fejlesztési tapasztalatokat is meg kell mutatniuk.

A Xamarin olyan szoftverfejlesztő cég, amely hatalmas cross platform kereteket, eszközöket hozott létre. A fejlesztők a C # megosztott kódbázisot és a .NET-et használhatják a natív Android, iOS és Windows alkalmazások fejlesztéséhez.

Nagy kereslet a Xamarin programozók számára

A tények egyértelműek. A magasan képzett tehetségek iránti kereslet a készségfejlesztésben magasabb, mint a kínálat. Ez óriási hiányt teremt a piacon. Küldetésünk egyszerű: Vadászat, bérlés, megtartása a legjobb Xamarin programozók ban ben Magyarország. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy mindig a görbe előtt maradjanak.

Kelet-Európa szívében

A Team Extension Bukarestben található, Romániában. A kezdeti központnak számos előnye van a Bukarestnek, köztük a nagysebességű Fiber Optic internetcsatlakozásoknak (Románia az ötödik helyen a világon a bloomberg.com internetkapcsolat sebességének az ötödik helyén), alacsony működési költségek és általános költségek; plusz, a gazdag otthoni termesztett műszaki tehetség. Tekintettel arra, hogy az önellátás és a rugalmasság szükséges vállalkozói kultúrájának kialakulása, amely egy erős üzleti szektort hozott létre, gazdag műszaki készségeket és erőforrásokat, akik angolul beszélnek.

Munkavállalói ügyünk

Mi a Team Extension SRL-ben hiszünk, hogy vállalkozásunk sikere nagymértékben támaszkodik alkalmazottaink boldogságára, függetlenül attól, hogy mit építünk, kitalálunk vagy értékesítünk. Teljes mértékben meggyőzzük műszaki tehetségünket és növekedésünket a szervezetünkben; egyszerűen azért, mert nem tudunk előre haladni, és nem nőnek csapataink nélkül.

Ez a valódi különbség a győzelem és a veszteség között.

Bérel egy dedikált Xamarin fejlesztőt