Rólunk

Bérel

A mai felvételi eljárások hibásak

Az ügyfelek elérik a munkaerő-felvételi cégeket abban a reményben, hogy kielégítik egy konkrét igényt, legyen az informatika, marketing vagy bármely más részleg. A legtöbb toborzó vállalat egyszerűen a magas szintű specifikációkra és fizetési feltételekre összpontosít, hogy online álláshirdetést állítson elő. Ahogy a jelöltek elárasztják az árvizet, egyszerű szűrési eljárást hajtanak végre, és végül elkezdődik az egyeztetési folyamat. Ezt a ciklust addig ismételjük, amíg megtaláljuk a legjobb illeszkedést.

A tipikus "toborzási megközelítés" elavult

A globális piacok komplex igényeinek köszönhetően a toborzó cégek nem tudnak kiemelkedő tehetséget szerezni. A munkaerő-felvételi cégeknek hiányoznak a szükséges "know-how", amely ahhoz szükséges, hogy megfeleljen a technológiai ágazat növekvő megbízatásának. Már láttuk ezt a dilemmát újra és újra. Ez a sikertelen hozzáállás a tehetség megszerzéséhez komplett kapcsolatot teremtett az ügyfél (ak) akarata és szükségessége között, és amit a felvételi ügynökség keresi. Röviden a toborzási cégek gyorsan és hatékonyan keresik a munkát. Ez viszont hatással van az ügyfelek versenyképességére és működtetésére való képességére, ami jelentősen befolyásolja az alapvonalat.

Nagyon képzett tehetséget találunk Önnek

Keresést, bérlést, vetést és tehetséget nyújtunk a készlet készlet alapján. A "know-how" -t és a tehetséget közvetlenül az ügyféllel hozhatjuk létre, legyen az helyszíni, távoli vagy házon belüli.

Dedikált fejlesztők bérlése