Nemzetközi
Development Centers
Nyelvek

Bérel egy dedikált Joomla fejlesztőt
ban ben Magyarország

Kelet-Európa szívében

Könnyűvé teszi egy dedikált Joomla programozó bérlését ban ben Magyarország

Egy dedikált Joomla programozó megtalálása és megtartása meglehetősen kihívást jelenthet egyes vállalatok számára. Nem nekünk. Szigorú bérleti folyamattal rendelkezünk a Joomla fejlesztők ban ben Magyarország megfelelő megjelenítéséhez. Elméleti tesztjeinken túlmenően a tehetségeknek gyakorlati és gyakorlati Joomla fejlesztési tapasztalatokat is meg kell mutatniuk.

A Joomla egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amely PHP és MySQL, MsSQL és PostgreSQL alapú. A becslések szerint ez lesz a második leggyakrabban használt CMS a weben a WordPress után. Témák, pluginok, komponensek, modulok és nyelvek testreszabhatók, akárcsak WordPress és Drupal, valamint a Joomla kiterjesztéseken keresztül.

Bérel egy dedikált Joomla fejlesztőt
Egyszerű ötletből indultunk el

Nagy kereslet a Joomla programozók számára

A tények egyértelműek. A magasan képzett tehetségek iránti kereslet a készségfejlesztésben magasabb, mint a kínálat. Ez óriási hiányt teremt a piacon. Küldetésünk egyszerű: Vadászat, bérlés, megtartása a legjobb Joomla programozók ban ben Magyarország. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy mindig a görbe előtt maradjanak.
Bérel egy dedikált Joomla fejlesztőt
Kelet-Európa szívében

Kelet-Európa szívében

A Team Extension Bukarestben található, Romániában. A kezdeti központnak számos előnye van a Bukarestnek, köztük a nagysebességű Fiber Optic internetcsatlakozásoknak (Románia az ötödik helyen a világon a bloomberg.com internetkapcsolat sebességének az ötödik helyén), alacsony működési költségek és általános költségek; plusz, a gazdag otthoni termesztett műszaki tehetség. Tekintettel arra, hogy az önellátás és a rugalmasság szükséges vállalkozói kultúrájának kialakulása, amely egy erős üzleti szektort hozott létre, gazdag műszaki készségeket és erőforrásokat, akik angolul beszélnek.

Bérel egy dedikált Joomla fejlesztőt
Munkavállalói ügyünk

Munkavállalói ügyünk

Mi a Team Extension SRL-ben hiszünk, hogy vállalkozásunk sikere nagymértékben támaszkodik alkalmazottaink boldogságára, függetlenül attól, hogy mit építünk, kitalálunk vagy értékesítünk. Teljes mértékben meggyőzzük műszaki tehetségünket és növekedésünket a szervezetünkben; egyszerűen azért, mert nem tudunk előre haladni, és nem nőnek csapataink nélkül.

Ez a valódi különbség a győzelem és a veszteség között.

Bérel egy dedikált Joomla fejlesztőt

FAQ

Vannak-e olyan előzetes felvételi vagy szerződéses költségek, amikor Joomla fejlesztőket vesznek fel TE-val?

Igen. Kezdeti befizetésünket az első számláján jóváírjuk, miután felveszed a Joomla fejlesztőket. Ha úgy dönt, hogy nem lép előre, a befizetés teljes összegét megtéríti.

Mogu li zamijeniti resurse za drugog?

Igen. Míg szigorúan megvizsgáljuk az erőforrásainkat annak érdekében, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, megértjük, hogy nem minden fejlesztő tökéletesen alkalmas minden vállalat számára.

Milyen fizetési módokat fogad el?

Elsősorban ACH-vel, bankhuzalokkal dolgozunk, és jellemzően EUR, CHF, USD és GBP. Kisebb összegek esetén elfogadjuk az összes főbb hitelkártyát.

Ki birtokolja az Joomla fejlesztő által létrehozott munka törvényes jogait?

Te, az ügyfél. Csapatunk közvetlenül dolgozik Önnek, és teljes fizetés esetén az összes IP, joga, terméke és kódja TE által gyártott.

Hol találhatók a Joomla-es fejlesztők?

Minden Joomla-es fejlesztőünk Kelet-Európában található egyik létesítményünkből. Ez garantálja ügyfeleink védett kódjának és eszközeinek IP-jét, biztonságát, know-how-ját. Kelet-Európa legnagyobb része, különösen Romániában, Ukrajnában és a Balkánon van lehetőségünk. Ne habozzon meglátogatni a menetrendet!

Miért nem engedélyezi az Joomla-es fejlesztőknek, hogy otthonról vagy távolról dolgozhassanak?

A TE biztonságosan szigorú. A távoli munka és a freelancing fogalmak nagyszerűek, de ügyfeleink, különösen a Fortune 500 cégek és a kormányok nagyon szívesen gondoskodnak arról, hogy az Joomla-es fejlesztők IP-címét biztonságosan tárolják.

Mennyibe kerüljek a Joomla-es fejlesztőnek a Team Extension segítségével történő bérlésére?

Nem versenyezünk az áron, versenyben állunk a minőséggel. A piacnak nagy a kereslete Joomla fejlesztő számára, és nincs elég Joomla fejlesztő. Egyszerű közgazdaságtan lehet mondani. Ez azt jelenti, hogy az árazás a világ minden tájáról magas, függetlenül a helyszíntől. Az Ön Joomla fejlesztőjét közvetlenül (az Ön nevében) alkalmazzuk. Minden adót és foglalkoztatási hozzájárulást fizetünk az államnak. Gondolatlan az Ön számára. Nincs bonyolult papírmunka és adminisztratív gond.

Ki fogja kezelni az Joomla fejlesztőt?

Te. Ez nagy előnye Önnek és a Joomla-es fejlesztőknek. Közvetlenül együtt dolgozol. Ezért hagyjuk ügyfeleinknek közvetlenül Joomla-es fejlesztőiket kezelni. Jobban ismeri az Joomla-es alkalmazását, mint bárki más. Kérésre a Joomla-es fejlesztők projektmenedzsmentjét - az Ön nevében - is biztosítjuk.

A Joomla-es programozóim a cég irodáiból működhetnek?

Igen. Kérésre Joomla fejlesztő személyzet telepíthető. Minden TE fejlesztőnek végső döntése lesz az áttelepítésben, mert a boldog fejlesztők a legfontosabbak. Minden életköltség-igazítási és áthelyezési díjat átadnak az ügyfélnek. Ez az elrendezés a legjobb 3-6 hónapos időszakokra. Az ügyfelek hosszú távú helyszíni áthelyezését javasolják, hogy előre tájékoztassák a TE-t, így Joomla jelöltet bérelhetnek, akik áttelepítést keresnek.

Csinál QA-t? Mi a helyzet a CS-vel?

Igen. Gondoljon ránk, mint a csapatod bővítésére. A QA esetében ingyenes QA füstpróbát végezünk az Ön Joomla-es alkalmazásán. Javasoljuk, hogy a költségkeretben egy dedikált QA-t különítsen el. A CS számára rendelkezésre álló erőforrások is rendelkezésre állnak az Joomla-es alkalmazás CS-jének elvégzéséhez.

Milyen eszközöket használ a Team Extension általában?

A Team Extension Git, GitHub, Jira, Llack a kommunikációhoz. Felhívjuk Önt a Slack csatornánkra is.

Cégünknél speciális eszközöket használunk. VPN stb. Az Joomla-es fejlesztőm is használhatja őket?

Igen, tudjuk / használni fogjuk a VPN-t, és igen, bármilyen eszközt használhat, amelyet a vállalat jelenleg használ, és átadja nekünk. Ha képzésre van szükség, akkor vegye figyelembe ezt, amikor Joomla-es fejlesztőnket bonyolítjuk le. Végül, ha az engedélyek létre vannak hozva, győződjön meg róla, hogy a szóban forgó szoftver licencét beszerzi a fejlesztő számára.

Hogyan kezdjem el? Hogyan vehetem fel az Joomla-es erőforrást?

Jó hír! Egyszerűen keresse fel a https://teamextension.hu/get-started/hu. Csak töltse ki az űrlapot, és egyik szakértőünk 24-48 órán belül visszaírja Önt fiókjának beállításához.

Érdekelnek többet az Joomla-esről!

Aktívan írtunk Joomla fejlesztésről és hírekről. Egyszerűen keresse fel a blogunkat a https://teamextension.blog/?s=joomla

Joomla-es fejlesztő vagyok, érdekel a TE-val való együttműködés. Hol jelentkezem?

Folyamatosan toborozunk tehetséges Joomla-es fejlesztőket, egyszerűen csak a https://teamextension.careers hogy megtudjuk a nyitott pozíciónkat.

2008

Established

+60

Szenvedélyes csapattagok

+36

Countries

7

Irodák

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce TagBRCC Tag
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER TagCCER Tag
Team Extension ANIS TagANIS Tag
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Bérlet a legjobb Joomla fejlesztők, mérnökök, programozók, kódozók, építészek és tanácsadók. A Fortune 500-at és az induló cégeket a Team Extension Joomla fejlesztői számára választják ki a kritikus fontosságú szoftverprojektekhez.
Fogj nekiHogyan működik?