Nemzetközi
Development Centers
Nyelvek
A felvételi piac megzavarása

A felvételi piac megzavarása

A mai felvételi eljárások hibásak

A mai felvételi eljárások hibásak

Az ügyfelek elérik a munkaerő-felvételi cégeket abban a reményben, hogy kielégítik egy konkrét igényt, legyen az informatika, marketing vagy bármely más részleg. A legtöbb toborzó vállalat egyszerűen a magas szintű specifikációkra és fizetési feltételekre összpontosít, hogy online álláshirdetést állítson elő. Ahogy a jelöltek elárasztják az árvizet, egyszerű szűrési eljárást hajtanak végre, és végül elkezdődik az egyeztetési folyamat. Ezt a ciklust addig ismételjük, amíg megtaláljuk a legjobb illeszkedést.

A tipikus

A tipikus "toborzási megközelítés" elavult

A globális piacok komplex igényeinek köszönhetően a toborzó cégek nem tudnak kiemelkedő tehetséget szerezni. A munkaerő-felvételi cégeknek hiányoznak a szükséges "know-how", amely ahhoz szükséges, hogy megfeleljen a technológiai ágazat növekvő megbízatásának. Már láttuk ezt a dilemmát újra és újra. Ez a sikertelen hozzáállás a tehetség megszerzéséhez komplett kapcsolatot teremtett az ügyfél (ak) akarata és szükségessége között, és amit a felvételi ügynökség keresi. Röviden a toborzási cégek gyorsan és hatékonyan keresik a munkát. Ez viszont hatással van az ügyfelek versenyképességére és működtetésére való képességére, ami jelentősen befolyásolja az alapvonalat.

Nagyon képzett tehetséget találunk Önnek

Nagyon képzett tehetséget találunk Önnek

Keresést, bérlést, vetést és tehetséget nyújtunk a készlet készlet alapján. A "know-how" -t és a tehetséget közvetlenül az ügyféllel hozhatjuk létre, legyen az helyszíni, távoli vagy házon belüli.

2008

Established

+60

Szenvedélyes csapattagok

+36

Countries

7

Irodák

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce TagBRCC Tag
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER TagCCER Tag
Team Extension ANIS TagANIS Tag
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Bérlet a legjobb fejlesztők, mérnökök, programozók, kódozók és tanácsadók ban ben Magyarország. A Fortune 500 és az induló vállalkozások a Team Extension fejlesztőit választják a kritikus fontosságú szoftverprojektjeikhez.

Dedikált fejlesztők bérlése ban ben MagyarországHogyan működik?