Nemzetközi
Development Centers
Nyelvek

Bérel egy dedikált PrestaShop fejlesztőt
ban ben Magyarország

Kelet-Európa szívében

Könnyűvé teszi egy dedikált PrestaShop programozó bérlését ban ben Magyarország

Egy dedikált PrestaShop programozó megtalálása és megtartása meglehetősen kihívást jelenthet egyes vállalatok számára. Nem nekünk. Szigorú bérleti folyamattal rendelkezünk a PrestaShop fejlesztők ban ben Magyarország megfelelő megjelenítéséhez. Elméleti tesztjeinken túlmenően a tehetségeknek gyakorlati és gyakorlati PrestaShop fejlesztési tapasztalatokat is meg kell mutatniuk.

A PrestaShop egy ingyenes, nyílt forráskódú e-kereskedelmi megoldás. Mint a legtöbb népszerű e-kereskedelmi versenytársa, PHP-ben van írva egy MySQL adatbázis-kezelő rendszerrel. A PrestaShopot több mint 250.000 üzlet használja világszerte. Témák és modulok létrehozhatók és testreszabhatók a fejlesztők által.

Bérel egy dedikált PrestaShop fejlesztőt
Egyszerű ötletből indultunk el

Nagy kereslet a PrestaShop programozók számára

A tények egyértelműek. A magasan képzett tehetségek iránti kereslet a készségfejlesztésben magasabb, mint a kínálat. Ez óriási hiányt teremt a piacon. Küldetésünk egyszerű: Vadászat, bérlés, megtartása a legjobb PrestaShop programozók ban ben Magyarország. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy mindig a görbe előtt maradjanak.
Bérel egy dedikált PrestaShop fejlesztőt
Kelet-Európa szívében

Kelet-Európa szívében

A Team Extension Bukarestben található, Romániában. A kezdeti központnak számos előnye van a Bukarestnek, köztük a nagysebességű Fiber Optic internetcsatlakozásoknak (Románia az ötödik helyen a világon a bloomberg.com internetkapcsolat sebességének az ötödik helyén), alacsony működési költségek és általános költségek; plusz, a gazdag otthoni termesztett műszaki tehetség. Tekintettel arra, hogy az önellátás és a rugalmasság szükséges vállalkozói kultúrájának kialakulása, amely egy erős üzleti szektort hozott létre, gazdag műszaki készségeket és erőforrásokat, akik angolul beszélnek.

Bérel egy dedikált PrestaShop fejlesztőt
Munkavállalói ügyünk

Munkavállalói ügyünk

Mi a Team Extension SRL-ben hiszünk, hogy vállalkozásunk sikere nagymértékben támaszkodik alkalmazottaink boldogságára, függetlenül attól, hogy mit építünk, kitalálunk vagy értékesítünk. Teljes mértékben meggyőzzük műszaki tehetségünket és növekedésünket a szervezetünkben; egyszerűen azért, mert nem tudunk előre haladni, és nem nőnek csapataink nélkül.

Ez a valódi különbség a győzelem és a veszteség között.

Bérel egy dedikált PrestaShop fejlesztőt

FAQ

Vannak-e olyan előzetes felvételi vagy szerződéses költségek, amikor PrestaShop fejlesztőket vesznek fel TE-val?

Igen. Kezdeti befizetésünket az első számláján jóváírjuk, miután felveszed a PrestaShop fejlesztőket. Ha úgy dönt, hogy nem lép előre, a befizetés teljes összegét megtéríti.

Mogu li zamijeniti resurse za drugog?

Igen. Míg szigorúan megvizsgáljuk az erőforrásainkat annak érdekében, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, megértjük, hogy nem minden fejlesztő tökéletesen alkalmas minden vállalat számára.

Milyen fizetési módokat fogad el?

Elsősorban ACH-vel, bankhuzalokkal dolgozunk, és jellemzően EUR, CHF, USD és GBP. Kisebb összegek esetén elfogadjuk az összes főbb hitelkártyát.

Ki birtokolja az PrestaShop fejlesztő által létrehozott munka törvényes jogait?

Te, az ügyfél. Csapatunk közvetlenül dolgozik Önnek, és teljes fizetés esetén az összes IP, joga, terméke és kódja TE által gyártott.

Hol találhatók a PrestaShop-es fejlesztők?

Minden PrestaShop-es fejlesztőünk Kelet-Európában található egyik létesítményünkből. Ez garantálja ügyfeleink védett kódjának és eszközeinek IP-jét, biztonságát, know-how-ját. Kelet-Európa legnagyobb része, különösen Romániában, Ukrajnában és a Balkánon van lehetőségünk. Ne habozzon meglátogatni a menetrendet!

Miért nem engedélyezi az PrestaShop-es fejlesztőknek, hogy otthonról vagy távolról dolgozhassanak?

A TE biztonságosan szigorú. A távoli munka és a freelancing fogalmak nagyszerűek, de ügyfeleink, különösen a Fortune 500 cégek és a kormányok nagyon szívesen gondoskodnak arról, hogy az PrestaShop-es fejlesztők IP-címét biztonságosan tárolják.

Mennyibe kerüljek a PrestaShop-es fejlesztőnek a Team Extension segítségével történő bérlésére?

Nem versenyezünk az áron, versenyben állunk a minőséggel. A piacnak nagy a kereslete PrestaShop fejlesztő számára, és nincs elég PrestaShop fejlesztő. Egyszerű közgazdaságtan lehet mondani. Ez azt jelenti, hogy az árazás a világ minden tájáról magas, függetlenül a helyszíntől. Az Ön PrestaShop fejlesztőjét közvetlenül (az Ön nevében) alkalmazzuk. Minden adót és foglalkoztatási hozzájárulást fizetünk az államnak. Gondolatlan az Ön számára. Nincs bonyolult papírmunka és adminisztratív gond.

Ki fogja kezelni az PrestaShop fejlesztőt?

Te. Ez nagy előnye Önnek és a PrestaShop-es fejlesztőknek. Közvetlenül együtt dolgozol. Ezért hagyjuk ügyfeleinknek közvetlenül PrestaShop-es fejlesztőiket kezelni. Jobban ismeri az PrestaShop-es alkalmazását, mint bárki más. Kérésre a PrestaShop-es fejlesztők projektmenedzsmentjét - az Ön nevében - is biztosítjuk.

A PrestaShop-es programozóim a cég irodáiból működhetnek?

Igen. Kérésre PrestaShop fejlesztő személyzet telepíthető. Minden TE fejlesztőnek végső döntése lesz az áttelepítésben, mert a boldog fejlesztők a legfontosabbak. Minden életköltség-igazítási és áthelyezési díjat átadnak az ügyfélnek. Ez az elrendezés a legjobb 3-6 hónapos időszakokra. Az ügyfelek hosszú távú helyszíni áthelyezését javasolják, hogy előre tájékoztassák a TE-t, így PrestaShop jelöltet bérelhetnek, akik áttelepítést keresnek.

Csinál QA-t? Mi a helyzet a CS-vel?

Igen. Gondoljon ránk, mint a csapatod bővítésére. A QA esetében ingyenes QA füstpróbát végezünk az Ön PrestaShop-es alkalmazásán. Javasoljuk, hogy a költségkeretben egy dedikált QA-t különítsen el. A CS számára rendelkezésre álló erőforrások is rendelkezésre állnak az PrestaShop-es alkalmazás CS-jének elvégzéséhez.

Milyen eszközöket használ a Team Extension általában?

A Team Extension Git, GitHub, Jira, Llack a kommunikációhoz. Felhívjuk Önt a Slack csatornánkra is.

Cégünknél speciális eszközöket használunk. VPN stb. Az PrestaShop-es fejlesztőm is használhatja őket?

Igen, tudjuk / használni fogjuk a VPN-t, és igen, bármilyen eszközt használhat, amelyet a vállalat jelenleg használ, és átadja nekünk. Ha képzésre van szükség, akkor vegye figyelembe ezt, amikor PrestaShop-es fejlesztőnket bonyolítjuk le. Végül, ha az engedélyek létre vannak hozva, győződjön meg róla, hogy a szóban forgó szoftver licencét beszerzi a fejlesztő számára.

Hogyan kezdjem el? Hogyan vehetem fel az PrestaShop-es erőforrást?

Jó hír! Egyszerűen keresse fel a https://teamextension.hu/get-started/hu. Csak töltse ki az űrlapot, és egyik szakértőünk 24-48 órán belül visszaírja Önt fiókjának beállításához.

Érdekelnek többet az PrestaShop-esről!

Aktívan írtunk PrestaShop fejlesztésről és hírekről. Egyszerűen keresse fel a blogunkat a https://teamextension.blog/?s=prestashop

PrestaShop-es fejlesztő vagyok, érdekel a TE-val való együttműködés. Hol jelentkezem?

Folyamatosan toborozunk tehetséges PrestaShop-es fejlesztőket, egyszerűen csak a https://teamextension.careers hogy megtudjuk a nyitott pozíciónkat.

2008

Established

+60

Szenvedélyes csapattagok

+36

Countries

7

Irodák

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER TagCCER Tag
Team Extension ANIS TagANIS Tag
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Bérlet a legjobb PrestaShop fejlesztők, mérnökök, programozók, kódozók, építészek és tanácsadók. A Fortune 500-at és az induló cégeket a Team Extension PrestaShop fejlesztői számára választják ki a kritikus fontosságú szoftverprojektekhez.
Fogj nekiHogyan működik?