Nemzetközi
Development Centers
Nyelvek

bérel egy dedikált Üzleti elemző SAP
ban ben Magyarország

Kelet-Európa szívében

Könnyen felajánl egy dedikált Üzleti elemző SAP -ot ban ben Magyarország

A dedikált Üzleti elemző SAP megkeresése és megtartása meglehetősen kihívást jelenthet egyes vállalatok számára. Nem nekünk. Szigorú bérleti folyamatunk van a Üzleti elemző SAP ban ben Magyarország megfelelő megjelenítéséhez. Elméleti tesztjeinken túlmenően a tehetségeknek praktikus és gyakorlati tapasztalattal kell rendelkezniük.
bérel egy dedikált Üzleti elemző SAP
Egyszerű ötletből indultunk el

Nagy igény Üzleti elemző SAP

A tények egyértelműek. A magasan képzett tehetségek iránti igény Üzleti elemző SAP magasabb, mint a kínálat. Ez óriási hiányt teremt a piacon. Küldetésünk egyszerű: Vadászat, bérlés, a legjobb Üzleti elemző SAP ban ben Magyarország megtartása. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy mindig a görbe előtt maradjanak.
bérel egy dedikált Üzleti elemző SAP
Kelet-Európa szívében

Kelet-Európa szívében

SAP Partners

A Team Extension Bukarestben található, Romániában. A kezdeti központnak számos előnye van a Bukarestnek, köztük a nagysebességű Fiber Optic internetcsatlakozásoknak (Románia az ötödik helyen a világon a bloomberg.com internetkapcsolat sebességének az ötödik helyén), alacsony működési költségek és általános költségek; plusz, a gazdag otthoni termesztett műszaki tehetség. Tekintettel arra, hogy az önellátás és a rugalmasság szükséges vállalkozói kultúrájának kialakulása, amely egy erős üzleti szektort hozott létre, gazdag műszaki készségeket és erőforrásokat, akik angolul beszélnek.

bérel egy dedikált Üzleti elemző SAP
Munkavállalói ügyünk

Munkavállalói ügyünk

Mi a Team Extension SRL-ben hiszünk, hogy vállalkozásunk sikere nagymértékben támaszkodik alkalmazottaink boldogságára, függetlenül attól, hogy mit építünk, kitalálunk vagy értékesítünk. Teljes mértékben meggyőzzük műszaki tehetségünket és növekedésünket a szervezetünkben; egyszerűen azért, mert nem tudunk előre haladni, és nem nőnek csapataink nélkül.

Ez a valódi különbség a győzelem és a veszteség között.

bérel egy dedikált Üzleti elemző SAP

2008

Established

+60

Szenvedélyes csapattagok

+36

Countries

7

Irodák

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER TagCCER Tag
Team Extension ANIS TagANIS Tag
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Bérlet a legjobb Üzleti elemző SAP fejlesztők, mérnökök, programozók, kódozók, építészek és tanácsadók. A Fortune 500-at és az induló cégeket a Team Extension Üzleti elemző SAP fejlesztői számára választják ki a kritikus fontosságú szoftverprojektekhez.
Fogj nekiHogyan működik?