Nemzetközi
Development Centers
Nyelvek

Bérel egy dedikált SAP Hybris fejlesztőt
ban ben Magyarország

Kelet-Európa szívében

Könnyűvé teszi egy dedikált SAP Hybris programozó bérlését ban ben Magyarország

Egy dedikált SAP Hybris programozó megtalálása és megtartása meglehetősen kihívást jelenthet egyes vállalatok számára. Nem nekünk. Szigorú bérleti folyamattal rendelkezünk a SAP Hybris fejlesztők ban ben Magyarország megfelelő megjelenítéséhez. Elméleti tesztjeinken túlmenően a tehetségeknek gyakorlati és gyakorlati SAP Hybris fejlesztési tapasztalatokat is meg kell mutatniuk.

A Hybris egy német cég, amely értékesíti a vállalati e-kereskedelmi és terméktulajdon-kezelő szoftvereket. Az SAP SE leányvállalata. Az SAP SE egy német multinacionális szoftvervállalat, amely vállalati szoftvereket irányít az üzleti tevékenységek és ügyfélkapcsolatok kezelésére. A vállalat a világ harmadik legnagyobb szoftver és programozó cég. Néhány Hybris ügyfelének a General Electric, a West Marine, a 3M, a Levi's és a Nikon.

Bérel egy dedikált SAP Hybris fejlesztőt
Egyszerű ötletből indultunk el

Nagy kereslet a SAP Hybris programozók számára

A tények egyértelműek. A magasan képzett tehetségek iránti kereslet a készségfejlesztésben magasabb, mint a kínálat. Ez óriási hiányt teremt a piacon. Küldetésünk egyszerű: Vadászat, bérlés, megtartása a legjobb SAP Hybris programozók ban ben Magyarország. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy mindig a görbe előtt maradjanak.
Bérel egy dedikált SAP Hybris fejlesztőt
Kelet-Európa szívében

Kelet-Európa szívében

SAP Partners

A Team Extension Bukarestben található, Romániában. A kezdeti központnak számos előnye van a Bukarestnek, köztük a nagysebességű Fiber Optic internetcsatlakozásoknak (Románia az ötödik helyen a világon a bloomberg.com internetkapcsolat sebességének az ötödik helyén), alacsony működési költségek és általános költségek; plusz, a gazdag otthoni termesztett műszaki tehetség. Tekintettel arra, hogy az önellátás és a rugalmasság szükséges vállalkozói kultúrájának kialakulása, amely egy erős üzleti szektort hozott létre, gazdag műszaki készségeket és erőforrásokat, akik angolul beszélnek.

Bérel egy dedikált SAP Hybris fejlesztőt
Munkavállalói ügyünk

Munkavállalói ügyünk

Mi a Team Extension SRL-ben hiszünk, hogy vállalkozásunk sikere nagymértékben támaszkodik alkalmazottaink boldogságára, függetlenül attól, hogy mit építünk, kitalálunk vagy értékesítünk. Teljes mértékben meggyőzzük műszaki tehetségünket és növekedésünket a szervezetünkben; egyszerűen azért, mert nem tudunk előre haladni, és nem nőnek csapataink nélkül.

Ez a valódi különbség a győzelem és a veszteség között.

Bérel egy dedikált SAP Hybris fejlesztőt

FAQ

Vannak-e olyan előzetes felvételi vagy szerződéses költségek, amikor SAP Hybris fejlesztőket vesznek fel TE-val?

Igen. Kezdeti befizetésünket az első számláján jóváírjuk, miután felveszed a SAP Hybris fejlesztőket. Ha úgy dönt, hogy nem lép előre, a befizetés teljes összegét megtéríti.

Mogu li zamijeniti resurse za drugog?

Igen. Míg szigorúan megvizsgáljuk az erőforrásainkat annak érdekében, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, megértjük, hogy nem minden fejlesztő tökéletesen alkalmas minden vállalat számára.

Milyen fizetési módokat fogad el?

Elsősorban ACH-vel, bankhuzalokkal dolgozunk, és jellemzően EUR, CHF, USD és GBP. Kisebb összegek esetén elfogadjuk az összes főbb hitelkártyát.

Ki birtokolja az SAP Hybris fejlesztő által létrehozott munka törvényes jogait?

Te, az ügyfél. Csapatunk közvetlenül dolgozik Önnek, és teljes fizetés esetén az összes IP, joga, terméke és kódja TE által gyártott.

Hol találhatók a SAP Hybris-es fejlesztők?

Minden SAP Hybris-es fejlesztőünk Kelet-Európában található egyik létesítményünkből. Ez garantálja ügyfeleink védett kódjának és eszközeinek IP-jét, biztonságát, know-how-ját. Kelet-Európa legnagyobb része, különösen Romániában, Ukrajnában és a Balkánon van lehetőségünk. Ne habozzon meglátogatni a menetrendet!

Miért nem engedélyezi az SAP Hybris-es fejlesztőknek, hogy otthonról vagy távolról dolgozhassanak?

A TE biztonságosan szigorú. A távoli munka és a freelancing fogalmak nagyszerűek, de ügyfeleink, különösen a Fortune 500 cégek és a kormányok nagyon szívesen gondoskodnak arról, hogy az SAP Hybris-es fejlesztők IP-címét biztonságosan tárolják.

Mennyibe kerüljek a SAP Hybris-es fejlesztőnek a Team Extension segítségével történő bérlésére?

Nem versenyezünk az áron, versenyben állunk a minőséggel. A piacnak nagy a kereslete SAP Hybris fejlesztő számára, és nincs elég SAP Hybris fejlesztő. Egyszerű közgazdaságtan lehet mondani. Ez azt jelenti, hogy az árazás a világ minden tájáról magas, függetlenül a helyszíntől. Az Ön SAP Hybris fejlesztőjét közvetlenül (az Ön nevében) alkalmazzuk. Minden adót és foglalkoztatási hozzájárulást fizetünk az államnak. Gondolatlan az Ön számára. Nincs bonyolult papírmunka és adminisztratív gond.

Ki fogja kezelni az SAP Hybris fejlesztőt?

Te. Ez nagy előnye Önnek és a SAP Hybris-es fejlesztőknek. Közvetlenül együtt dolgozol. Ezért hagyjuk ügyfeleinknek közvetlenül SAP Hybris-es fejlesztőiket kezelni. Jobban ismeri az SAP Hybris-es alkalmazását, mint bárki más. Kérésre a SAP Hybris-es fejlesztők projektmenedzsmentjét - az Ön nevében - is biztosítjuk.

A SAP Hybris-es programozóim a cég irodáiból működhetnek?

Igen. Kérésre SAP Hybris fejlesztő személyzet telepíthető. Minden TE fejlesztőnek végső döntése lesz az áttelepítésben, mert a boldog fejlesztők a legfontosabbak. Minden életköltség-igazítási és áthelyezési díjat átadnak az ügyfélnek. Ez az elrendezés a legjobb 3-6 hónapos időszakokra. Az ügyfelek hosszú távú helyszíni áthelyezését javasolják, hogy előre tájékoztassák a TE-t, így SAP Hybris jelöltet bérelhetnek, akik áttelepítést keresnek.

Csinál QA-t? Mi a helyzet a CS-vel?

Igen. Gondoljon ránk, mint a csapatod bővítésére. A QA esetében ingyenes QA füstpróbát végezünk az Ön SAP Hybris-es alkalmazásán. Javasoljuk, hogy a költségkeretben egy dedikált QA-t különítsen el. A CS számára rendelkezésre álló erőforrások is rendelkezésre állnak az SAP Hybris-es alkalmazás CS-jének elvégzéséhez.

Milyen eszközöket használ a Team Extension általában?

A Team Extension Git, GitHub, Jira, Llack a kommunikációhoz. Felhívjuk Önt a Slack csatornánkra is.

Cégünknél speciális eszközöket használunk. VPN stb. Az SAP Hybris-es fejlesztőm is használhatja őket?

Igen, tudjuk / használni fogjuk a VPN-t, és igen, bármilyen eszközt használhat, amelyet a vállalat jelenleg használ, és átadja nekünk. Ha képzésre van szükség, akkor vegye figyelembe ezt, amikor SAP Hybris-es fejlesztőnket bonyolítjuk le. Végül, ha az engedélyek létre vannak hozva, győződjön meg róla, hogy a szóban forgó szoftver licencét beszerzi a fejlesztő számára.

Hogyan kezdjem el? Hogyan vehetem fel az SAP Hybris-es erőforrást?

Jó hír! Egyszerűen keresse fel a https://teamextension.hu/get-started/hu. Csak töltse ki az űrlapot, és egyik szakértőünk 24-48 órán belül visszaírja Önt fiókjának beállításához.

SAP Hybris-es fejlesztő vagyok, érdekel a TE-val való együttműködés. Hol jelentkezem?

Folyamatosan toborozunk tehetséges SAP Hybris-es fejlesztőket, egyszerűen csak a https://teamextension.careers hogy megtudjuk a nyitott pozíciónkat.

2008

Established

+60

Szenvedélyes csapattagok

+36

Countries

7

Irodák

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce TagBRCC Tag
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER TagCCER Tag
Team Extension ANIS TagANIS Tag
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Bérlet a legjobb SAP Hybris fejlesztők, mérnökök, programozók, kódozók, építészek és tanácsadók. A Fortune 500-at és az induló cégeket a Team Extension SAP Hybris fejlesztői számára választják ki a kritikus fontosságú szoftverprojektekhez.
Fogj nekiHogyan működik?