Nemzetközi
Development Centers
Nyelvek
A fejlesztők igény szerint

A fejlesztők igény szerint

Miért vannak a Nearshore vállalatok?

Miért vannak a Nearshore vállalatok?

A nearshore modell az elsődleges piacnak (vagyis a kelet-európai országoknak a nyugat-európai országoknak) nevezett bármely "kiszolgálóhely" -nek felel meg. A Team Extension® ezt a modellt alkalmazza, és kibővíti azáltal, hogy az amerikai üzleti módot és a svájci menedzsmentet az erőforrások folyamatos felügyeletével biztosítja. Ez a modell az alábbi előnyökkel jár ügyfeleink számára:

  • Proximity és időzóna
  • Megtakarítás a projektekhez
  • Hozzáférés a ritka, értékes és szakosodott tehetségekhez
  • Védelem az ügyfélről IP
  • Az ügyfelek az alapvető üzleti tevékenységükre koncentrálhatnak

látszólag elérhetőek minden olyan vállalkozás számára, amely egy tengerparti helyen áll, és egy tapasztalt globális beszerzési szakember számára könnyen igazolható.

Miért szabadulnak meg a szabadúszók attól, hogy függetlenek legyenek?

Miért szabadulnak meg a szabadúszók attól, hogy függetlenek legyenek?

Egy pillantásra a freelancinget úgy tekintették, mint egy felszabadító módon keresni egy olyan életet, ahol a szabadúszó teljes mértékben irányítja az idejét. Bár ez a fajta munkakörnyezet nagyon dicséretes, sok hátránnyal jár. Sok szabadúszó több napot is el tud menni, anélkül, hogy bárki bárkinek érintette volna az arcát. Ez a fajta teljes magány nem működik, az élet kollégák nélkül lehet magányos és inspiráló. Még a kis dolgok, mint a kis beszéd hiánya, szabadon hagyhatják a szabadúszót. Amellett, hogy magányosnak érzi magát, és nem tagja a csapatnak, a szabadúszó mindig aggódik a következő projektjéért, hogy pénzügyi helyzetüket fenntartsa. Ennek okai a szabadúszók vezetése, hogy csatlakozzanak a vállalati világhoz, ahol újból részt vehetnek egy csapatnak és pénzügyi biztonságot szerezhetnek. A Team Extension®-nél a forrásokra van szükségünk, hogy megtaláljuk a boldogságot és viszont a karrier sikerét.

Tehetségünket választottuk

Tehetségünket választottuk

Olyan tehetséges angol nyelvű fejlesztőket alkalmazunk, akik új és a közelgő mobil és webes technológiák szakértőivel foglalkoznak. Tehetségünk szentelt, lojális, kreatív és eredményes. Minden fejlesztőnk folytatott tanulmányokat, elvégezte a számítástechnika területén BS / MS-t, valamint tanúsítványokat minden egyes területen. Fejlesztők kötelesek befejezni a folyamatos képzést saját szakterületükön, hogy naprakészek legyenek a legújabb trendekről és technológiákról.

Csapat hosszú élettartama

Csapat hosszú élettartama

Cégünk követi a Team Extension® Model (TEM) modellt, amely biztosítja a fejlesztők számára, hogy a ranglétszámtól függetlenül az ügyfél projektjének lényeges részévé váljanak. Miután egy tehetséggé váltak a projektcsapatban, teljesen elkötelezettek a projekten. Garantáljuk, hogy tehetségünk csak egy projektre vonatkozik, és nem többször. Modellünk rugalmasságát kínálja erőforrásainknak, hogy ügyfeleink munkáján dolgozhassanak, házon belül, két Bukarest helyszínről vagy távolról a portálunkon keresztül.

Nem hisszük, hogy erőforrásainkat több projektre fordítjuk mivel ez hátráltatja a fejlesztő teljesítményének minőségét, valamint ügyfeleinkkel való partnerségünket. Mi a Team Extension®-ben hiszünk kapcsolataink építésében és fenntartásában, és folyamatos minőségben.

Versenyképes árképzés

Versenyképes árképzés

A (TEM) modellünk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy élvezhessék az igényelt fejlesztők igényeinek és a vele járó előnyöknek a felvételét, valamint a Team Extension SRLs alacsonyabb árának további előnyeit. Ügyfeleink számára garantáltan zárva van az ár, ami megóvja ügyfeleinket a túlköltekezéstől. A versenyképes áron túl a TEM modellünk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rövidebb értesítéssel növeljék vagy csökkentse működésüket, anélkül, hogy befolyásolnák az alapvonalat.

2008

Established

+60

Szenvedélyes csapattagok

+36

Countries

7

Irodák

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce TagBRCC Tag
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER TagCCER Tag
Team Extension ANIS TagANIS Tag
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Készen áll a vállalkozás új magasságokra való átvételére?

Bérlet a legjobb fejlesztők, mérnökök, programozók, kódozók és tanácsadók ban ben Magyarország. A Fortune 500 és az induló vállalkozások a Team Extension fejlesztőit választják a kritikus fontosságú szoftverprojektjeikhez.

Dedikált fejlesztők bérlése ban ben MagyarországHogyan működik?